Marketeers

 • Michèle Blockhuys

  michele blockhuys

  Michèle is de synergie van Emo en Ratio… Ze maakt de verbindingen tussen creativiteit en uitvoerbaarheid zichtbaar en tastbaar. Het hoeft geen betoog dat deze vlotte dame zich met de meest uitgebreide takenlijst laat ‘belasten’ en deze als een geoliede machine tot resultaatgerichte campagnes omzet.

  Specialisaties: marketing projectmanagement - mediaconsultant

 • An Daems

  an daems

  An brengt structuur in de chaos, regelmaat in de wanorde, klaarheid in de mist. En dat doet ze met een doortastendheid die menig voetbaltrainer doet verbleken… An ontrafelt uw marketingmix met chirurgische precisie en zet uw plannen om in doelgerichte acties en dodelijk efficiënte campagnes.

  Specialisaties: marketing projectmanagement - event management

 • Jasmien Vanbroeckhoven

  jasmien vanbroeckhoven

  Als rechterhand bij marketing- en eventprojecten zorgt Jasmien voor een strakke, gedocumenteerde opvolging, waarbij projectplanning en implementatie hand in hand gaan.

  Specialisaties: marketingimplementatie - event-organisatie - projectplanning

 • Ingrid Bottelberghs

  ingrid bottelberghs

  Met een passie voor kleine en grote ‘consumensen’ bewandelt Ingrid de weg van consumentgerichte marketing. Met een ruime ervaring in de reclamewereld durft ze de logica omdraaien en een ander speelveld te bewandelen, waarbij buiten de lijntjes kleuren nooit veraf is.

  Specialisaties: campagneontwikkeling - branding kidsvertising
  Auteur  “Consumensjes” (Uitgeverij Lannoo Campus)