Wat?

“Only those who dare to walk, can leave a footprint.”

Een sterke intensieve training in hedendaagse marketing. Ver van de 4 P’s en de 5 C’s maar dicht bij generatie Y en rendabele business concepten. De laatste 10 jaar is onze maatschappij zodanig veranderd dat ook de middelen en technieken verfijnd, vernieuwd en (her)ontdekt moeten worden.

In deze 3-daagse training, inclusief 2 overnachtingen en catering, is niets meer wat het lijkt. Vijf Strategische Marketing Mentors nemen je mee op reis naar de “echte” zakenwereld. 6 pas afgestudeerden krijgen de kans om samen met 6 ervaren marketeers, en 6 ondernemers, up to date marketing te ontdekken, en van de toekomst te proeven. 

THE BEST PREPARATION FOR THE REAL and NEW WORLD

Het belooft geestverruimend, inspirerend en vooral motiverend te zijn. Pas afgestudeerden zullen hun marktwaarde zien verdubbelen en hun succeskansen exponentieel zien toenemen.

Aan de deelnemende ondernemers en marketeers, beloven we niets minder dan een verlichte blik op hun organisatie en de ontdekking van verschillende factoren om hun toegevoegde waarde langdurig te doen stijgen. Schokkende effecten, als het ontdekken van gemotiveerde jeugd, zelfinzicht en een andere blik op de toekomst zijn hoogstwaarschijnlijk. Opgelet bij het thuiskomen!